TürkçeEnglishDeutsch
 
 
 
EUROVISION 2015 Videos
EUROVISION 2015 Song Lyrics
RECENT WINNERS
2016 Winner - Ukraine
2015 Winner - Sweden
2012 Winner - Sweden
ARCHIVE

Writer: Pandi Laço
Composer: Adrian Hila

 
Ora si zeme"r troket
Ora e c,mendur rend
Akrepa nuk ka
Kohe"n vodhe ti nga jeta ime

Bora e ze"rit te"nd
Mbi zemre"n time ra
Mbuloi,Strehe"n e fundit, Te" dashurise"

Dhe ndalen akrepat atje

Dite" pas dite ne
Rrahje pas rrahje
Me" kot ke"rkuam
Or' e pe"rkryer, Nje" zeme"r jo kurre" s'mund te" jete"
Nate" pas nate ne
Rrahje pas rrahje
Ne te" larguar
Por jo nuk munde"m
Se zemre"n te" dy e lame peng

Ora si zeme"r troket
Ora e c,mendur rend
Akrepa nuk ka
Kohe"n vodhe ti nga jeta ime

Bora e ze"rit te"nd
Mbi zemre"n time ra
Mbuloi,Strehe"n e fundit, Te" dashurise"

Dhe ndalen akrepat atje

Dite" pas dite ne
Rrahje pas rrahje
Me" kot ke"rkuam
Or' e pe"rkryer, Nje" zeme"r jo kurre" s'mund te" jete"
Nate" pas nate ne
Rrahje pas rrahje
Ne te" larguar
Por jo nuk munde"m
Se zemre"n te" dy e lame peng
info[a]eurovisionvideo.net